top of page

Ενημέρωση Παιδικού Paintball

Βασικές Πληροφορίες

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ παιχνιδιού ή party Paintball

  • ηλικίες 8 με 14 ετών

  • ελάχιστος αριθμός παικτών 8*

    * Η ελάχιστη χρέωση για ένα παιδικό party είναι για 8 παιδιά. Σε περίπτωση που ο αριθμός των παιδιών είναι μικρότερος, τότε η χρέωση θα είναι για 8 παιδιά. Όριο για το μέγιστο αριθμό παιδιών δεν υπάρχει καθώς party με περισσότερα από 20 παιδιά είναι συνηθισμένα.

ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ

Όσον αφορά τα τρόφιμα, τα φέρνετε εσείς καθώς στον χώρο μας δεν υπάρχει η δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με δικά μας. Αναφορικά με τα ποτά (αναψυκτικά, χυμούς, καφέδες, νερά, αλκοολούχα κτλ.) τα προμηθεύεστε αποκλειστικά και μονο απο εμας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

 

Διάρκεια διαδικασιών

   1. 30 λεπτά χρόνος προσέλευσης κοινού

   2. 30 λεπτά διαδικασία ενημέρωσης και προετοιμασίας παικτών

   3. 1 ώρα παιχνίδι Paintball (6 γύροι των 10 λεπτών)

   4. διαδικασία κοπής τούρτας και φαγητού εάν αφορά party

   5. PLAY ROOM

Αναλυτικά οι διαδικασίες

Ο χρόνος προσέλευσης είναι τα πρώτα 30 λεπτά στα οποία τα παιδιά συγκεντρώνονται στην τραπεζαρία και οι γονείς κάθονται στο σαλόνι.

Ακολουθεί η ενημέρωση και η προετοιμασία των παιδιών, διάρκειας 30 λεπτών, όπου τα παιδιά μαθαίνουν από τον διαιτητή όλους τους κανόνες του παιχνιδιού και φορούν τον εξοπλισμό τους.

Στην συνέχεια ξεκινάει το παιχνίδι μας, 1 ώρα Paintball ( 6 γύροι των 10 λεπτών).

Μετά το παιχνίδι των παιδιών ακολουθεί το σβήσιμο της τούρτας και το σερβίρισμα του φαγητού των παιδιών.

Τέλος μετά την διαδικασία του φαγητού τα παιδιά με την άδεια των γονέων τους μπορούν να παίξουν στο PLAY ROOM.

PLAY ROOM

Δημιουργήσαμε έναν ακόμη χώρο για την διασκέδαση των παιδιών μετά το τέλος του party, ώστε να συνεχίσουν οι γονείς να απολαμβάνουν τα ροφήματά τους στο σαλόνι μας. Το play room διαθέτει ομαδικά παιχνίδια (ποδοσφαιράκια, μπασκέτες, κτλ.) τα οποία λειτουργούν με κερματοδέκτη.

ΚΟΣΤΟΣ

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 12,00 ανά παίκτη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ευρώ ανά παίκτη με έναν χυμό και ένα μπουκαλάκι νερό.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Ο χώρος μας λειτουργεί με κρατήσεις, οι κρατήσεις γίνονται μόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6999845080 και 6973419809

Το πρώτο εσωτερικό πεδίο paintball στην Ελλάδα είναι γεγονός. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν σας φοβίζουν οι καιρικές συνθήκες που τυχόν να είναι ακραίες την ημέρα των γενεθλίων του παιδιού σας. Έτσι το μόνο που θα σας απασχολεί είναι το αν θα έρθουν οι φίλοι του. Ποιο παιδάκι όμως στο άκουσμα του paintball δεν θα θέλει να μοιραστεί την χαρά με τους υπόλοιπους φίλους του;

 

Διασκέδαση, δράση και ασφάλεια είναι τα τρία στοιχεία που θα συντροφεύουν το party του παιδίου σας. Κάτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους και κυρίως στο παιδί σας. Ξεχωριστή εμπειρία για να διοργανώσετε το παιδικό party που ονειρεύεται για να παίξει με τους φίλους του!

Στο παιδικό Paintball χωριζόμαστε σε 2 ομάδες και παίζουμε 6 γύρους των 10 λεπτών. Σε κάθε γύρο έχουμε γεμάτο μαρκαδόρο με 17 χρωμοσφαιρες. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαρκάρουμε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Την ώρα του παιχνιδιού ακούγεται μουσική και ο διαιτητής που τους μιλάει από μικρόφωνο.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού πραγματοποιείται ενημέρωση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τους διαιτητές οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών σας καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τους.

Τέλος ο χώρος καλύπτεται με κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για ολοκληρωμένο έλεγχο τις πίστας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για να τους εντυπωσιάσετε περισσότερο σας παραθέτουμε στα παρακάτω pdf αρχεία μία πρόσκληση που σχεδιάσαμε για εσάς. Εκτυπώνετε και τα δύο αρχεία μπρος και πίσω, τις δίνετε να τις ζωγραφίσει το παιδί σας και στην συνέχεια κόβετε περιμετρικά το σχέδιο της μάσκας. Στην συνέχεια το παιδί σας την μοιράζει σε κάθε φίλο του ξεχωριστά ανάλογα με το χρώμα που επέλεξε να ζωγραφίσει την μάσκα-πρόσκληση.

Εξοπλισμός

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού προμηθεύουμε σε κάθε παιδί γιλέκο, μάσκα paintball και τον μαρκαδόρο του. Κανένα παιδί δεν μπορεί να εισέλθει στον χώρο του παιχνιδιού αν δεν φοράει την μάσκα και το γιλέκο του.

Ασφάλεια


Ξέρουμε ότι σας απασχολεί πάρα πολύ η ασφάλεια του παιδιού σας από τυχόν κάποιο ατύχημα. Είμαστε όμως στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε το πρώτο και μοναδικό πεδίο στον κόσμο όπου διαθέτει ειδικό κλιψάκι ασφαλείας ώστε να μην μπορεί να αφαιρεθεί η μάσκα από το πρόσωπο κανενός κατα την διάρκεια του παιχνιδιού. Όσο αφορά το εσωτερικό του κτιρίου υπάρχουν προστατευτικά διχτυα αλλά και σφουγγάρια σε οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο.

bottom of page